Aktuális tudnivalók

Általános

A DUE Médiahálózat 2018-ban második alkalommal indította el a GENERALI Nagy Diák KRESZ-tesztet.

 

A három fordulóból álló vetélkedősorozat első szakasza online zajlik. Az online teszt számítógépen és okostelefonon is elérhető 2018. február 5-től egészen április 22-ig, így gyakorlatilag bárhol, bármikor kitölthető.

 

A tesztet bárki kitöltheti, de a második és harmadik fordulóba csak a 14 és 24 év közötti korú játékosok jutnak tovább. A teszt kitöltése előtt el kell döntenie a játékosnak, hogy robogóért vagy ingyenes autóvezetői jogosítványért száll versenybe. A motorért és az ingyen jogosítványért külön szálon fut a verseny.

 

Az első fordulóból az első 1000 legjobb tesztkitöltő kap meghívást a második fordulóba, ahol személyesen kell egy újabb KRESZ tesztet kitölteni. A döntőben pedig élő, KRESZ tematikáj kvíz-show keretén belül mérik össze rátermettségüket a bejutottak.

 

A szervező DUE Médiahálózat célja, hogy a megadott korosztályból minél többen jelentkezzenek olyanok, akik szeretnék próbára tenni tudásukat a közlekedési szabályok témájában. A teszttel szeretnénk segíteni és népszerűsíteni a balesetmentes közlekedést, valamint a fiatalok KRESZ-szel kapcsolatos ismereteit is bővíteni.

 

Gyere, mutasd meg, hogy kisujjadban vannak a közlekedési szabályok!